top of page

Oslo Motorshow 2019 - Møt Nick Sanders


Yamaha Vinterbro i Oslo stiller med stand på årets Motorshow Oslo! Det hele skjer på Norges Varemesse i Lillestrøm. Her får du muligheten til å møte MC-profilen og langdistansekjører Nick Sanders; mannen som blant annet er kjent for å sine ekstreme og lange motorsykkelturer! Han har nemlig kjørt verden rundt hele syv ganger! Så trenger du litt tips før du legger ut på langtur vet du hvem du skal prate med denne helgen. Vi har også med oss to mye omdiskuterte sykler: NIKEN og Ténéré 700! Ténéré 700 er den ultimate tursykkelen, som åpner en ny verden i både skog og mark, så vel som på asfalt. Ta turen innom oss hvis du er nysgjerrig på denne. NIKEN erkanskje den sykkelen med mest blandede reaksjoner blant folk? Spør oss om våre erfaringer med denne utrolige morsomme motorsykkelen, kanskje du blir overrasket over sykkelens egenskaper?

For å holde deg oppdatert og få med deg informasjon som blir lagt ut anbefaler vi å følge med på arrangementet på facebook!

https://www.facebook.com/events/645879352603000/

ÅPNINGSTIDER: Fredag 26.10: KL 11.00 - 19.00 Lørdag 27.10: KL 10.00 - 19.00 Søndag 28.10: KL 10.00 - 17.00

Siste nytt fra Yamaha Vinterbro
bottom of page