top of page

Vi har prøvekjørt nye Yamaha Ténéré 700!

En sykkel jeg absolutt kan anbefale! Først og fremst må jeg bare begynne å si, for en fantastisk opplevelse! Vi har nå akkurat kommet tilbake fra 4 dager med fart og spenning i Málaga. Spania tilbyr virkelig på flotte omgivelser og fantastiske veier for en motorsykkel entusiast! Mange like omstendigheter som her i Norge. Vi var på tur for å teste Yamaha sin helt nye motorsykkel: Ténéré 700.

Jeg kan virkelig skrive under på at vi virkelig har fått testet denne ordentlig. Vi har kjørt på alt ifra steinrøyser i fjellet på over 1000 moh til fantastiske asfalt veier nede ved sjøkanten! Både i solskinn med 25 grader til regnvær og 16 grader. Dette er en utrolig maskin som håndterer det meste, den er sportslig og leken. Samtidig er Ténéré 700 en fantastisk tursykkel. Godt drag, og sykkelen håndterer de svingete asfalt veiene meget bra! Alt i alt en super sykkel, og passer til turer kombinert av både landevei og grusveier!

Siste nytt fra Yamaha Vinterbro
bottom of page