top of page

Vi er klare for en ny epoke: Etter 25 år gir Anne Mette og David Grelland stafettpinnen videre!

Ved inngangen til Motorsykkelens uke 2022 lanserer vi på Kalbakken en spennende nyhet. Vi har fått ny eier som er en stor motorsykkelentusiast. Det er Omar M. Raja (39) som tar over stafettpinnen etter at Anne Mette og David Grelland. Omar M. Raja ser store synergier med trafikkskoleselskapet Førerkort Experten AS hvor han er den sentrale eierenVidere får motorsykkelbransjen inn en ny aktiv eier som dere kommer til å møte fast i butikken. En butikk han kjenner godt som kunde. Etter at han i fjor kjøpte kjøreskolesykler for over 1 million kroner slo det han at han kanskje skulle gå inn som eier. Noe han også foreslo for Grelland ekteparet.


– Siden vi ble enige om at jeg skulle gå inn som ny eier har jeg vel mer eller mindre vært i butikken hver dag, sier en entusiastisk Omar Raja til Reitwagen.no. Som følge av oppfølging av kjøreskolene er det klart jeg vil sirkulere litt, men det er også fordi jeg ser det er stor synergi mellom


– De ansatte har også møtt endringen av eierskapet med entusiasme og ser vel at det nå kommer litt yngre krefter til, sier Anne Mette Grelland med et smil. Mens de har hatt mest fokus på butikken tipper hun at vi kommer til å se Omar Raja mer ute på treff og arrangement som Straand Treffet 2023 med mer.


– Garantert. Jeg liker å kjøre MC på tur, alene eller sammen med venner, og her skal vi være aktive som initiativtakere og arrangører fremover, lover Omar Raja. Dette året håper jeg vi blir invitert med så vi får bli kjent med både føreropplæringskurs, banekurs og på ulike treff. Så kan vi deretter se hva vi kan bidra med på arrangement i årene fremover, avslutter Raja som er klar til å bringe stafettpinnen videre inn i en ny epoke.


Les hele saken på Reitwagen.no:

https://www.reitwagen.no/yamaha-vinterbro-klar-for-ny-epoke-etter-25-ar-gir-anne-mette-og-david-grelland-stafettpinnen-videre-til-forerkort-experten-omar-m-raja/?fbclid=IwAR1RY0fGbziVF7Qrl31FxocfONMDGwxDPi6KmZrPVY40Sk5Z5TYfv-iFMSI


Siste nytt fra Yamaha Vinterbro
bottom of page